El nostre entorn

En una de les estribacions secundàries de la serralada Ibèrica, solcat pels rius Turia i Tuéjar, constitueix una de les reserves de més alt valor ecològic de la comunitat valenciana.

Tradició i Modernitat

Amb assentaments que daten de l'Edat de Broze, la seua Carta de poblament va ser atorgada cap a 1370 en què Pedro IV d'Aragó va ordenar la repoblació del territori.

Cultura i Descans

El Azud: naixement del riu Tuéjar, una al seu recorregut d'aigües pures i cristal·lines, vestigis remots com les pintures rupestres dels Corrals de Silla.

Activitat Creixent

Una esplendorosa horta, superada la inflexió dels anys 80, secà de vinyes, oliveres i ametlers, i una ramaderia en augment,apunten un perfil incremental de l'economia local.

Compromís Ecològic

La vida local lligada a la natura, amb el desig col·lectiu de respecte en l'ús i gaudi del medi ambient, present en el dia a dia de la nostra comunitat.

/

Contacte per telèfon 961 234 567 - Per correu electrònic a info@papeleriamari.es

Empresa familiar creada en la dècada dels 80, formant part de la vida quotidiana d'uns dels entorns amb més encant de la comunitat valenciana. Uneix la visió global amb el coneixement local, per a llaurar-se una reputació i credibilitat reconegudes des del moment en què va obrir per primera vegada en 1973 (---llegir més-->).
Amb el pas dels anys i el canvi dels hàbits de consum ha anat adaptant-se als requeriments reals i est és l'objectiu de la nova orientació que al llarg de 2015 es farà patent. Com sol succeir, la paraula final sobre aquest nou pas, la teniu vosaltres, així­ que benvingudes vostres indicacions i suggeriments.
Us esperem.

En la nostra trajectòria...

...hem contribuït a la lectura popular amb Estefanía, a l'escriptura i matemàtiques amb Rubio, divertit a diverses generacions amb Bruguera, Disney, Escobar o els Grimm, repartit varis centenars de milers d'euros amb les loteries, però sobretot, igual que ells, ens hem anat adaptant als canvis i preferències dels nostres amics i clients, i així volem seguir fent-lo.

Emplene i envie aquest formulari